100% PRO WHEY 908GR BASIC SUPPLEMENTS

26.99
Cijena za 1kg / 29.99 kg

Basic Supplements 100% PRO Whey Protein je znanstveno razvijena, poboljšana formula proteina sirutke dizajnirana za sve sportaše koji traže više mišića, više snage i bolju izvedbu.

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Upotrijebite 1 punu mjericu (30 g) proizvoda odmah nakon vježbanja sa 200 ml vode.

Protein se koristi za izgradnju brojnih dijelova tijela: stanica, mišića, kose, noktiju, enzima.

U slučaju manjka ili povećane potrebe, preporučljivo ih je uzimati između glavnih obroka i/ili za doručak, kako bi se tijelo stalno opskrbljivalo plastičnim materijalom. 

S’ toga:

  • Doručak
  • Tijekom dana, dalje od glavnih obroka
  • Nakon treninga

Potrebe za proteinima različite su za svakog pojedinca. Ovisi o nekoliko stvari, uključujući fizičku aktivnost koja se prakticira i biokemijsku individualnost.
S’ toga, na temelju najnovije znanstvene literature (“NSCA’s Guide to Sport and Exercise Nutrition”, 2011. Campbell & Spano. Human Kinetics), dolje su vrijednosti korisne za utvrđivanje potreba za proteinima na temelju sporta koji se prakticira.

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg
Dimenzije 15 × 15 × 30 cm
Ukus

Banana Split, Cookie's & Cream, Creamy Double Chocolate, Ice Cream Vanilla, Raffaello, Strawberry, White Chocolate & Cookie

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “100% PRO WHEY 908GR BASIC SUPPLEMENTS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Informacije o brendu

Basic Supplements

Prikaži sve proizvode

Basic Supplements

Basic Supplements nastoji proizvesti prepoznatljive, cjenovno pristupačne proizvode vrhunske kvalitete, istovremeno se trudeći predvidjeti potrebe kupaca koje se stalno mijenjaju. Cilj nam je zadovoljiti zahtjeve dinamičnog tržišta s novim i inovativnim proizvodima, visokokvalitetnim materijalima i izvanrednom uslugom za kupce. Vjerujemo da bi svaki potrošač trebao moći kupiti vrhunske proizvode i biti u najboljoj formi svog života. Zato eliminiraom posrednike i kontroliramo integritet našeg brenda kroz cijeli proces proizvodnje i distribucije. Basic Supplements brine se da svaki proizvod nije samo vrhunske kvalitete, već i među najkonkurentnijim cijenama u industriji. OGISTRA NUTRITION SHOP jedan je od vodećih distributera na području sportske suplementacije, prirodnih dodataka prehrani.

Možda će vam se također svidjeti…