MAGNESIUM PRO / 200 VEGAN KAPSULA

13.99
Cijena za 1kg / 69.95 kg

Basic Supplements MAGNESIUM CITRATE PRO, pomaže u borbi protiv grčenja mišića i boli, sprječava simptome tjeskobe, nesanice i promjene krvnog tlaka.

Na lageru

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Za najbolje delovanje, uzimajte 1-2 kapsule Magnesium Citrata na prazan želudac, najmanje 1h prije ili 2h nakon obroka.

U toku dana, na prazan želudac, najmanje 1h prije ili 2h nakon obroka.

Potrebe za proteinima različite su za svakog pojedinca. Ovisi o nekoliko stvari, uključujući fizičku aktivnost koja se prakticira i biokemijsku individualnost.
S’ toga, na temelju najnovije znanstvene literature (“NSCA’s Guide to Sport and Exercise Nutrition”, 2011. Campbell & Spano. Human Kinetics), dolje su vrijednosti korisne za utvrđivanje potreba za proteinima na temelju sporta koji se prakticira.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 11 × 11 × 17 cm

Magnesium NT

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAGNESIUM PRO / 200 VEGAN KAPSULA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Informacije o brendu

Basic Supplements

Prikaži sve proizvode

Basic Supplements

Basic Supplements nastoji proizvesti prepoznatljive, cjenovno pristupačne proizvode vrhunske kvalitete, istovremeno se trudeći predvidjeti potrebe kupaca koje se stalno mijenjaju. Cilj nam je zadovoljiti zahtjeve dinamičnog tržišta s novim i inovativnim proizvodima, visokokvalitetnim materijalima i izvanrednom uslugom za kupce. Vjerujemo da bi svaki potrošač trebao moći kupiti vrhunske proizvode i biti u najboljoj formi svog života. Zato eliminiraom posrednike i kontroliramo integritet našeg brenda kroz cijeli proces proizvodnje i distribucije. Basic Supplements brine se da svaki proizvod nije samo vrhunske kvalitete, već i među najkonkurentnijim cijenama u industriji. OGISTRA NUTRITION SHOP jedan je od vodećih distributera na području sportske suplementacije, prirodnih dodataka prehrani.