OGISTRA – O nama

O NAMA:

OGISTRA NUTRITION SHOP jedan je od vodećih distributera na području sportske suplementacije, prirodnih dodataka prehrani.

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći najpoznatije brendove BASIC SUPPLEMENTS i THE NUTRITION, čiji smo ekskluzivni distributeri, kao i najpoznatijeg svjetskog brenda YAMAMOTO NUTRITION.

Ogistra Nutrition Shop i TR Ogistra započela je s radom kao mala obiteljska trgovina koja je registrirana u APR-u 14. travnja 2010. godine. i od tada do danas, a nadamo se i ubuduće, svoju djelatnost temeljili smo na najboljoj mogućoj usluzi, na jako dobroj komunikaciji s kupcima, na poštivanju kako kupca tako i njegovog novca.

Prilikom prodaje nastojimo se ne voditi uobičajenim metodama konkurentskih trgovaca kako bismo na kraju prodali proizvod. Kao sportska obitelj koja je prije svega svjesna važnosti sportske suplementacije, ali ujedno i svjesna financija koji su za to potrebni, prije svega se trudimo da svatko tko nam se obrati dobije najbolji savjet, kako o proizvodu koji želi kupiti, tako i o odabiru pravih proizvoda koji su potrebni za postizanje određenog cilja.

OGISTRA NUTRITION SHOP čini tim mladih ljudi koji su uz redovne diplome tijekom radnog staža imali i predavanja i usavršavanja kod gospodina Predraga Petrovića, iako su i sami aktivni sudionici sportskih aktivnosti (amaterski), ali i profesionalnih.

Ukoliko ne želite riskirati, prije svake kupovine možete nas kontaktirati na našoj Facebook i Instagram stranici ili na navedeni e-mail, gdje će vam netko od članova našeg tima osobno odgovoriti na sva pitanja.

Potrudili smo se pružiti vam neiscrpan izvor znanja koji vam može pomoći u odabiru suplemenata kao i u samim trenažnim procesima, zdravoj prehrani i još mnogo toga. Sve ovo dostupno je na našim stranicama (Facebook, Instagram, YouTube).

Iz tog razloga odlučili smo se i pokrenuli proces otvaranja tvrtke OGISTRA.HR, kako bismo pokrili cijeli Balkan i svima omogućili pristup najkvalitetnijim suplementima po naravno najpovoljnijim cijenama.

ISTIČEMO:

Svi naši proizvodi su registrirani kod Ministarstva zdravstva  i imaju deklaraciju na Hrvatskom jeziku. Svaki proizvod ima preporuku Ministarstva zdravstva  za upotrebu koja na nekim proizvodima može biti drugačija od načina doziranja na originalnoj deklaraciji. Također, svaki proizvod ima uradni broj Ministarstva zdravstva  Republike Hrvatske pod kojim se predmet vodi u Ministarstvu.

OGISTRA D.O.O.  –  OIB: 67793401061  –  vl. Predrag Petrović
Julija Benešića 34  –  32236 Ilok, Hrvatska

OGISTRA NUTRITION SHOP

Radno vrijeme NON STOP (od 00-24h)
Svaki dan u godini 365 dana

E-mail: ogistra.hr@gmail.com

Kontakt telefon:  +385 (032) 308 043 ili +385 98 175 9718 (Viber, WhatsApp)

U trgovini Ogistra možete pronaći širok izbor prirodnih dodataka prehrani raznih vodećih proizvođača na svjetskom tržištu. Vrlo je važno da je prodavač stvarno predan klijentu kako bi proizvod djelovao uspješno i bez neželjenih posljedica. U trgovini Ogistra imate priliku konzultirati se sa stručnim timom, kako bismo pronašli pravi protein za vas. U trgovini prehrane Ogistra prodaja nije primarni cilj, već je to posvećenost klijentu, njegovom zdravlju i napretku u tjelesnim aktivnostima.

SPORTSKI POZDRAV OGISTRA NUTRITION SHOP!

Kako bismo vam pružili personalizirano iskustvo kupnje, naša stranica koristi kolačiće.
pravila o kolačićima.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Cijena
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Što tražite?
Upišite riječ koju želite pretražiti i pritisnite "enter"