Glycobol PERFORMANCE 700GR

39.99
Cijena za 1kg / 57.13 kg

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Yamamoto Nutrition GlycoBol PERFORMANCE – Nova generacija dodataka prehrani na bazi Ugljenih Hidrata, uz Kompleks ESENCIJALNIH AMINOKISELINA Kyowa Quality.

Nema na skladištu

Pošaljite mi e-poruku kada zalihe budu dostupne

Opis

Dodajte 3,5 mjerice (50g) u 300 ml vode ili drugog napitka po izboru i uzmite jednom dnevno, unutar prva 4 sata, a najkasnije 6 sati nakon visokointenzivne i dugotrajne vježbe. Proizvod se također može uzimati prije ili tijekom tjelesne aktivnosti.

Jednom dnevno, unutar prva 4 sata, a najkasnije 6 sati nakon visokointenzivne i dugotrajne vježbe. Proizvod se također može uzimati prije ili tijekom tjelesne aktivnosti.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Dimenzije 11 × 11 × 17 cm
Ukus

Red Orange

Glycobol Performance 700GR

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Glycobol PERFORMANCE 700GR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Informacije o brendu

Yamamoto Nutrition

Prikaži sve proizvode

YAMAMOTO NUTRITION

Tvrtka Yamamoto Nutrition osnovana je 2012. godine i postala je vodeći lider u industriji najkvalitetnijih sportskih suplemenata i dodataka prehrani. Od tada bilježi velike uspjehe i uspjela je zadovoljiti potrebe milijuna fitness entuzijasta i sportaša diljem svijeta. Yamamoto Nutrition nastoji proizvesti prepoznatljive, cjenovno pristupačne, vrhunske proizvode. Također istovremeno ulažući sve napore kako bi zadovoljili (predvidjeli) stalno promjenjive potrebe kupaca i ispunili zahtjeve dinamičnog tržišta. Ponosimo se lojalnošću kupaca i sa zadovoljstvom možemo izvijestiti da gotovo svi naši kupci postaju predani promotori naših proizvoda. Možete biti sigurni da smo od trenutka kada je proizvod osmišljen do trenutka kada napusti našu tvornicu, sve podredili kako bismo osigurali da sve sirovine i svi proizvodi budu od najkvalitetnijih sirovina. Također sa svim mogućim ateste i laboratorijske analize, kako biste dobili najbolje što je potrebno za vaš organizam i vaše tijelo. Naša predanost u vremenu, trudu i novcu je bez premca u industriji. Kada dobijete Yamamoto proizvod, točno znate što dobivate i da je nedvojbeno najbolji. Yamamoto Nutrition se može kupiti u većini velikih prodavnica suplemenata širom sveta, a u Hrvatskoj i Srbiji se može naći samo u OGISTRA Nutrition Shop-u.