ISO-FUJI VOLACTIVE® / 2000GR YAMAMOTO

1 review

82.99
Cijena za 1kg / 41.50 kg

Yamamoto Nutrition Iso-FUJI je najbolji Izolat proteina sirutke u prahu za muškarce i žene koji žele izgraditi mišiće i poboljšati oporavak mišića.

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Dodajte 3 mjerice (30g) praha u 250 ml vode ili mlijeka. Promješajte i vaš proteinski shake je spreman za piće.

Protein se koristi za izgradnju brojnih dijelova tijela: stanica, mišića, kose, noktiju, enzima.

U slučaju manjka ili povećane potrebe, preporučljivo ih je uzimati između glavnih obroka i/ili za doručak, kako bi se tijelo stalno opskrbljivalo plastičnim materijalom.

 S’toga:

  • Doručak
  • Tijekom dana, dalje od glavnih obroka
  • Nakon treninga

Potrebe za proteinima različite su za svakog pojedinca. Ovisi o nekoliko stvari, uključujući fizičku aktivnost koja se prakticira i biokemijsku individualnost.
S’ toga, na temelju najnovije znanstvene literature (“NSCA’s Guide to Sport and Exercise Nutrition”, 2011. Campbell & Spano. Human Kinetics), dolje su vrijednosti korisne za utvrđivanje potreba za proteinima na temelju sporta koji se prakticira.

Ovaj protein svakodnevno koristim u prehrani i kao netko tko ima problema s probavom nemam problema s ovim proteinom što svakako znači kvalitetu i sigurnost te ga toplo preporučam svima.
Maksim Trzin
IFBB PRO

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 19 × 29 × 20 cm

ISO-FUJI VOLACTIVE® / 2000GR YAMAMOTO - ČokoladaISO-FUJI VOLACTIVE® / 2000GR YAMAMOTO - VanilaISO-FUJI VOLACTIVE® / 2000GR YAMAMOTO - Wild BerriesISO-FUJI VOLACTIVE® / 2000GR YAMAMOTO - Čoko Kokos

1 recenzija za ISO-FUJI VOLACTIVE® / 2000GR YAMAMOTO

  1. Bajadera91 (Potvrđen vlasnik)

    Definitivno, meni osobno do sada najbolji whey koji sam probao!
    Topivost,tekstura,okus,miris,probavljivost…
    Top prota????????

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Informacije o brendu

Yamamoto Nutrition

Prikaži sve proizvode

YAMAMOTO NUTRITION

Tvrtka Yamamoto Nutrition osnovana je 2012. godine i postala je vodeći lider u industriji najkvalitetnijih sportskih suplemenata i dodataka prehrani. Od tada bilježi velike uspjehe i uspjela je zadovoljiti potrebe milijuna fitness entuzijasta i sportaša diljem svijeta. Yamamoto Nutrition nastoji proizvesti prepoznatljive, cjenovno pristupačne, vrhunske proizvode. Također istovremeno ulažući sve napore kako bi zadovoljili (predvidjeli) stalno promjenjive potrebe kupaca i ispunili zahtjeve dinamičnog tržišta. Ponosimo se lojalnošću kupaca i sa zadovoljstvom možemo izvijestiti da gotovo svi naši kupci postaju predani promotori naših proizvoda. Možete biti sigurni da smo od trenutka kada je proizvod osmišljen do trenutka kada napusti našu tvornicu, sve podredili kako bismo osigurali da sve sirovine i svi proizvodi budu od najkvalitetnijih sirovina. Također sa svim mogućim ateste i laboratorijske analize, kako biste dobili najbolje što je potrebno za vaš organizam i vaše tijelo. Naša predanost u vremenu, trudu i novcu je bez premca u industriji. Kada dobijete Yamamoto proizvod, točno znate što dobivate i da je nedvojbeno najbolji. Yamamoto Nutrition se može kupiti u većini velikih prodavnica suplemenata širom sveta, a u Hrvatskoj i Srbiji se može naći samo u OGISTRA Nutrition Shop-u.

Možda će vam se također svidjeti…